Financieel advies op maat


Je bent geïnteresseerd in een woning in “Lijsbeth Tijs” en je bent benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel jou als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

Financieel advies op maat
Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in “Lijsbeth Tijs” te realiseren!

Vraag via de onderstaande knop een financiële check aan (Rabobank).

Financiële Check Lijsbeth Tijs (rabobank.nl)

 

 


 

Je duurzame droomhuis gezien in “Lijsbeth Tijs”?

Heb je interesse in een mooi duurzame woning in Berkhout? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij Rabobank en vergroot zo de kans op je droomwoning. Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in “Lijsbeth Tijs”, bij Rabobank een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

* Duurzaamheidskorting hypotheekrente - Rabobank


Bekijk de mogelijkheden met één van onze adviseurs, zij helpen je graag!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs Thom van Hoorn en Kimberley Willemsen zijn nauw bij “Lijsbeth Tijs” betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Zij gaan dan ook graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een woning in Berkhout.

Nieuwbouwwoning en hypotheek. Hoe zit dat?  - Rabobank


De Kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank af te sluiten. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.


Online videogesprek: Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Thom of Kimberley, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.


Onderstaand jouw financieel adviseurs.

 

nieuwbouw@rabobank.nl