Ligging

Lijsbeth Tijs fase 3 is het laatste plandeel van Lijsbeth Tijs.

Lijsbeth Tijs fase 3 is het laatste plandeel van Lijsbeth Tijs

Dit vormt het logische vervolg op de voorlaatste nieuwbouw. Fase 3 sluit hierop aan en loopt door tot het park, met op loopafstand natuurspeeltuin De Buitenholle. Een kindvriendelijke ligging in een landelijke, waterrijke omgeving. De Bruggevaart, ten oosten van Lijsbeth Tijs fase 3, is doorvaarbaar water en biedt toegang tot de prachtige polder. 

Vele voorzieningen in het dorp

Berkhout is van oorsprong een lintdorp met in het midden de kern. Het is een fijn dorp met een zeer actief verenigingsleven voor jong en oud. Voor de jeugd is er een peuterspeelzaal, basisschool en naschoolse opvang. Berkhout heeft ook een dorpshuis, sportclubs, muziekverenigingen en een paardenmanege. Ook kun je in de landelijke omgeving heerlijk fietsen en wandelen.

Lekker dicht bij Hoorn

Berkhout ligt dicht bij Hoorn. Deze levendige havenplaats heeft onder meer winkels, restaurants, een NS-station, bioscoop en overdekte ijsbaan De Westfries. Winkelcentrum Grote Beer ligt nog dichterbij. Ook hier kun je terecht voor alle dagelijkse voorzieningen, van supermarkt tot kapper. En op 20 minuten fietsen komt het stadsstrand!
 

Centraal in Noord-Holland

Met de auto zit je zo op de A7. Amsterdam is slechts dertig minuten rijden. Ook uitvalswegen richting Avenhorn, Heerhugowaard en Alkmaar liggen in de buurt. Liever met het OV? Op loopafstand vind je de bushalte met een goede verbinding richting Hoorn en Alkmaar. 
 

Andere steden in de buurt

Met de auto naar...

Hoorn5km | 10 minuten
 
Alkmaar22km | 25 minuten
 
Amsterdam42km | 35 minuten
 
Den helder55km | 50 minuten
 
Enkhuizen23km | 25 minuten
 
Haarlem55km | 45 minuten
 
Purmerend18km | 20 minuten
 

Plattegrond

Lijsbeth Tijs Berkhout - Nieuwbouw in Berkhout

Interesse

Wonen in Berkhout

Ben je geïnteresseerd in één van de 24 duurzame, onderhoudsarme woningen? Maak dan een account aan, log in op je account en schrijf je in. Het inschrijfformulier vind je binnen je account.

Ik heb interesse